Personal Training bij Gunther’s Family Fit

Mis jij de kennis?
Heb je te weinig motivatie?
Ervaar je veel onzekerheid tijdens je training?
Zoek je iemand met ervaring?
Zoek je een Personal Trainer in Culemborg

Wat is een Personal Trainer?

Een personal trainer is een fitnessprofessional die individuen begeleidt bij het bereiken van hun gezondheids- en fitnessdoelen. Ze bieden persoonlijke begeleiding, ontwerpen trainingsprogramma’s, geven instructies over oefeningen, bieden motivatie en begeleiding, en verstrekken basisvoedingsadvies. De Personal trainer helpt mensen om hun fysieke prestaties te verbeteren, gewicht te verliezen, spieren op te bouwen en fit te blijven, en dat allemaal op basis van een persoonlijke begeleiding.

Personal Trainer Bun Sargin

Onze personal trainer, Bun Sargin, daagt je graag uit tijdens een personal training sessie. Bunyamin is al sinds zijn 16e bezig met het delen van kennis, ervaring en het trainen van verschillende doelgroepen.

Tijdens zijn opleidingen Coördinator sportinstructie, training en coaching, Sport en bewegen, Fitness Trainer A en Fitness Trainer B is hij met zijn stage gestart bij FamilyFit en is hij vervolgens begonnen als Fitness instructeur. Bij Personal Training

Bunyamin kan jou nu een extra steun bieden op het gebied van personal training en voeding. Je kunt 7 dagen per week (met uitzondering van de feestdagen) bij ons voor PT terecht.

Dit zijn enkele van de werkzaamheden en verantwoordelijkheden van jouw personal trainer:

1. Fitnessbeoordeling: De Personal trainer begint met het uitvoeren van een uitgebreide evaluatie van de fysieke conditie van jou. Deze meet onder andere het gewicht, de lichaamssamenstelling, de flexibiliteit, het uithoudingsvermogen en jouw kracht. Dit helpt om een startpunt vast te stellen en doelen te stellen.

2. Doelstellingen stellen: Op basis van de beoordeling stelt jouw personal trainer samen met jou specifieke, meetbare en haalbare doelen op. Er wordt rekening gehouden met jouw individuele behoeften, mogelijkheden en beperkingen.

3. Trainingsprogramma’s ontwerpen: De Personal trainer creëert aangepaste trainingsprogramma’s op basis van de doelen, interesses en capaciteiten van jou. Er wordt bepaald welke oefeningen, technieken en apparatuur het meest geschikt zijn om de gewenste resultaten te bereiken.

4. Instructie en demonstratie: De personal Trainer leert jou de juiste technieken en houdingen voor elke oefening. Er wordt voor gezorgd dat je de oefeningen op een veilige en effectieve manier kan uitvoeren om blessures te voorkomen.

5. Motivatie en begeleiding: Jouw Personal trainer fungeert als bron van motivatie en ondersteuning voor jou. Je wordt aangemoedigd, jouw personal trainer is verantwoordelijk en helpt je door moeilijke momenten heen om op koers te blijven met het fitnessdoel.

6. Voortgangsbeoordeling: Jouw Personal trainer volgt jouw voortgang op de voet. De resultaten worden geëvalueerd, het trainingsprogramma kan aangepast worden indien nodig en er worden nieuwe doelen ingesteld om ervoor te zorgen dat je vooruit blijft gaan.

Het uiteindelijke doel van de personal trainer is om jou te helpen je gezondheid en fitheid te verbeteren op een manier die veilig, effectief en duurzaam is. Door middel van gepersonaliseerde begeleiding en expertise op het gebied van fitness en voeding, spelen personal trainers een waardevolle rol bij het helpen van mensen om hun gewenste resultaten te bereiken.

Gunther's Family Fit | Ant. van Diemenstraat 18b | 4104 AE Culemborg | Tel. 0345 - 530146 | info@familyfit.nl