Bodyshape

BodyShape is de les die alles in zich heeft. In slechts een uur tijd train je op motiverende muziek je hele lichaam. Door de combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam!

BodyShape is daarom de perfecte les voor personen die willen afvallen, aan hun conditie willen werken en kracht willen opbouwen.

Tijdens een BodyShape les zal je op plezierige wijze werken aan onderdelen als kracht, balans, vitaliteit en conditie. Doordat je diverse materialen gebruikt, train je altijd op een gevarieerde manier, waardoor geen enkele training hetzelfde is. Iedere les is in een aantal blokken opgedeeld.

Om je spieren op te warmen en blessures te voorkomen, zal je altijd starten met een warming-up. Na de warming-up is het tijd om te gaan zweten! Middels een aantal high impact aerobics oefeningen zal je vetverbranding worden geactiveerd en je uithoudingsvermogen op de proef worden gesteld. Hierna volgen een aantal spierversterkende oefeningen met de focus op de grote spiergroepen.

Om je hartslag te laten dalen en je spieren weer op lengte te brengen, zal iedere les worden beëindigd met een cooling-down.

Om het uiterste uit je training te halen wordt je tijdens iedere les begeleid door een groepslesinstructeur. Deze les is zowel voor de beginnende als voor de gevorderde sporter geschikt.
Lestijden: maandag 19.30 uur, dinsdag 09.00 uur en 19.30 uur, woensdag 9.00 uur, donderdag 09.00 uur en 19.30, zaterdag 10.00 uur, zondag 9.30 uur.

Gunther's Family Fit | Ant. van Diemenstraat 18b | 4104 AE Culemborg | Tel. 0345 - 530146 | info@familyfit.nl