Leuk dat je interesse hebt om te komen sporten bij Family Fit!

Vul de gegevens in het formulier in en wij nemen dan contact met je op voor het maken van een afspraak. Het intakegesprek is gratis. Tijdens dit gesprek kun je aangeven wat jouw doel is. Samen gaan wij kijken hoe we dit gaan doen.

Geslacht *
Maandelijks opzegbaar abonnement
Half jaar incasso - tarief per maand (Maandelijks opzegbaar na 6 maanden)
Jaar incasso - tarief per maand (Maandelijks opzegbaar na 12 maanden)
Betaling per pin (bij de balie)
Algemene kosten
Korting

* Een gezinslid kan alleen profiteren van de korting wanneer alle gezinsleden waar deze korting betrekking op heeft een incassomachtiging hebben afgegeven. Alle gezinsleden moeten woonachtig zijn op één en het zelfde adres. (Hiervan doen wij controle bij de burgelijke stand)

Hierbij geef ik machtiging aan Sport, Squash en Gezondsheidscentrum Gunther’s Family Fit om vanaf datum inschrijving de maandelijkse abonnementskosten te incasseren van het bovenstaande banknummer. Een maand voor afloop van de contract periode dient u schriftelijk op te zeggen. Indien u niet opzegt loopt uw abonnement door en kunt u maandelijks opzeggen. Indien u niet opzegt loopt uw abonnement door en kunt u maandelijks 5 dagen voor het einde van de lopende maand opzeggen. Bij niet tijdige opzegging loopt het abonnement nog 1 maand door.

Akkoord (alleen aanvinken als incasso van toepassing is)
Gunther's Family Fit | Ant. van Diemenstraat 18b | 4104 AE Culemborg | Tel. 0345 - 530146 | info@familyfit.nl