Bedrijfsfitness bij Gunther’s Family Fit

Waarom bedrijfsfitness?

Als bedrijf kunt u uw werknemers stimuleren om te gaan sporten door hen een onbelaste vergoeding voor bedrijfsfitness te geven. Naast een leuk extraatje voor de werknemers, is het tevens een prima manier om het ziekteverzuim van werknemers terug te dringen. Mensen die regelmatig sporten, hebben meer energie, voelen zich fitter, hebben vaak een verhoogde arbeidsproductiviteit, zijn stress bestendiger en zijn minder vaak ziek.
Het belastingvoordeel houdt in dat de werknemer de bedrijfsfitness onbelast mag ontvangen. De werkgever kan de kosten van de belastbare winst aftrekken.

Company Fit

Deze regeling is ook voor ons als Sport- en Gezondheidscentrum erg interessant. Speciaal voor bedrijfsfitness bieden wij u Company Fit.
Met Company Fit kunnen, wij met gereduceerde tarieven, een compleet sportprogramma aanbieden. Voor de werkgever maken wij bedrijfsfitness meetbaar. Op afgesproken momenten krijgt het bedrijf van ons een overzicht van hoe vaak uw werknemers van onze bedrijfsfitness gebruik hebben gemaakt. Op deze manier kan er altijd gekeken worden of het de investering waard is.

Binnen vele organisaties werken er mensen met geestelijke- en/of lichamelijke klachten. Het welzijn en de gezondheid van de werknemers heeft een grote invloed op het ziekteverzuim binnen een bedrijf. Fitness, bewegen en ontspanning zijn belangrijke schakels voor bedrijven in de strijd tegen het ziekteverzuim. Onze fitnessinstructors hebben een professionele expertise en doen advisering en begeleiding om de kans op ziekteverzuim zo gering mogelijk te maken. Werknemers blijven hierdoor gezonder, en/of keren sneller terug in het arbeidsproces.

Contact

Voor meer informatie over de mogelijkheden die wij te bieden hebben nodigen wij u graag uit in ons centrum voor een rondleiding en toelichting. Uiteraard is het ook altijd mogelijk dat wij uw bedrijf bezoeken.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stephanie Copper, Tel 0345-530146 of mail naar info@familyfit.nl

Gunther's Family Fit | Ant. van Diemenstraat 18b | 4104 AE Culemborg | Tel. 0345 - 530146 | info@familyfit.nl