Het ontstaan van Gunther’s Family Fit.

In 1987 besloot eigenaar Lucien Gunther om van zijn hobby zijn beroep te maken. In Beusichem startte hij onder de naam Bio Natural op kleine schaal zijn eigen fitness centrum.
Deze ruimte werd al snel te klein en maakte daarna in 1990 de overstap naar het centrum van Culemborg in het pand boven de Hema.

Naast fitness werden hier ook groepslessen gegeven. Gedurende deze periode ontmoet Lucien zijn vrouw Marian die hem ondersteunt bij het runnen van het sportcentrum. Vanwege het autoluw maken van de binnenstad en het wederom te klein worden van de accommodatie, wordt in 1997 de overstap gemaakt naar een nieuwbouw pand aan de Van Buytenestraat.

Ondanks enkele verbouwingen bleek ook dit pand niet te kunnen voldoen aan de vraag en werd eind 2004 de overstap gemaakt naar een groter pand met veel meer mogelijkheden. Om deze nieuwe start te symboliseren werd voor een nieuwe naam gekozen.

Sport en Gezondheidscentrum Gunther’s Family Fit.

Deze naam omvat tevens ons belangrijkste doel: Sporten voor het hele gezin!
Het aanbod van de lessen en de fitness/cardio ruimte is te volgen voor kinderen vanaf 5 jaar tot en met senioren. Ons doel is om de sporters zich thuis te laten voelen in het sportcentrum, zodat iedereen op zijn/haar manier gezond bezig kan zijn. Het grote aanbod van diverse groepslessen en het maken van een individueel fitness schema zorgen ervoor dat je bij ons een sportief programma kunt volgen dat het best aansluit bij jouw persoonlijke wensen.
Inmiddels zijn wij een LERF en CALIBRIS gecertificeerd bedrijf.
Naast (cardio)fitness en verschillende groepslessen kan je bij ons ook terecht voor o.a. fysiotherapie, sportmassage en niet te vergeten: Schoonheidssalon Jente.
Onze deur staat altijd open, aarzel dus niet om eens binnen te komen voor een rondleiding of wat extra informatie.
Graag tot ziens!

Gunther's Family Fit | Ant. van Diemenstraat 18b | 4104 AE Culemborg | Tel. 0345 - 530146 | info@familyfit.nl