Nieuwe Schoonheidssalon bij Gunther’s FamilyFit

Graag wil ik me even voorstellen; ik ben Gerda van Eck. Sommige van jullie zullen mij misschien wel kennen. Ik kom ondertussen al jaren in de sportschool als lid, maar geef ook pilates- en yin yogalessen.

Pilates- en (yin) yogalessen zijn ondersteunend aan de schoonheid van het menselijk lichaam van binnen uit. Naast de innerlijke schoonheid spreekt de natuurlijke schoonheid aan de buitenkant van de mens mij ook erg aan. Daarom is het nu voor mij tijd voor een nieuwe stap, het openen van mijn eigen schoonheidssalon.

Vanuit Family Fit is mij de kans geboden om mijn eigen salon te openen nu de huidige salon vrij is gekomen vanwege de verhuizing van Schoonheidssalon Jente. Deze kans heb ik met enthousiasme aangegrepen en ben nu achter de schermen druk bezig om alles voor te bereiden. Mijn doel is om je in de salon een fijne schoonheidsbehandeling te geven. Gericht op ontspanning zodat je even tijd voor jezelf kunt nemen.

De producten die ik zal gaan gebruiken zijn van Lakshmi en Dr. Spiller.

Lakshmi is van Italiaanse origine. Lakshmi produceert al dertig jaar lang meer dan 300 gecertificeerde ecologische & biologische, dierproefvrije producten. Lakshmi heeft een groot assortiment van zeer bijzondere en natuurlijke cosmetica. Hiervoor heeft men de kennis van Ayurveda, natuurgeneeskunde en aromatherapie gecombineerd met de meest geavanceerde cosmetische huid verbeterende kennis.

Dr. Spiller is het product wat momenteel in de huidige salon wordt gebruikt. Dr. Spiller ondersteunt de huid daar waar de natuur haar grenzen bereikt. Men maakt gebruik van geavanceerde technologieën om biologische processen nauwkeurig na te bootsen

De producten van Dr. Spiller werken op basis van de blauwdruk van de natuur, activeert de huidfuncties met behulp van beschermende en regenererende bestanddelen.

In de komende weken zal er meer informatie bekend worden over de definitieve openingsdatum en de naam van de salon (die blijft nog even een verrassing!). Het streven is om op 1 november officieel open te gaan. Wil je al meer informatie of misschien bellen voor een afspraak vóór 1 november? Dat kan! Je kunt bellen of een berichtje sturen naar 0623413783.

Gunther's Family Fit | Ant. van Diemenstraat 18b | 4104 AE Culemborg | Tel. 0345 - 530146 | info@familyfit.nl